OPENINGSTIJDEN Dinsdag t/m vrijdag: entree tussen 18.00 en 20:00-20.30 uur.
CONTACT
Bereikbaar vanaf 12.30 uur:
023 533 88 85     


 

Stel zelf uw 3-gangen keuze menu samen (€ 27,50) 

Heeft u vragen aangaande allergenen, dan kunt u deze stellen aan de chef kok of de maître. Wij proberen u zoveel mogelijk te helpen.

 

VOORGERECHTEN (los besteld € 7,50)

Huisgerookte zalm geserveerd met kapper-appeltjes, gesnipperd uitje en een luchtige mierikswortelsaus of aan tafel geparfumeerd met Talisker Whisky.                                                                                                                                                                                                           Geef uw keus door aan de bediening.

Salade van inktvis met gekonfijte uitjes, partjes sinaasappel, rauwe biet en een rodewijnvinaigrette.

Steak tartaar met een gepocheerd eitje, kappertjes, uitjes, gedroogde tomaat, basilicumolie en croute fine.

Rollade van scharrelkippendij gebardeerd met spek, geserveerd met wilde tomaat en eigen jus.

Crème brulée van rode biet, tartaar van rode biet geserveerd met een honingmosterddressing. (V)

 Rode paprikasoep met persillade en een crouton. (V)

Huisgemaakte bitterbal van blauwe kaas met peer, ras-el-hanout-kletskop en dadels. (V)

 

 

HOOFDGERECHTEN (los besteld € 19,50)

Mocht u frieten en huisgemaakte mayonaise bij uw hoofdgerecht willen

dan rekenen wij hier € 3,50 voor.

Scholfilet à la Milanese, haricots verts-rolletjes, pommes Arlie en tomaten-marjoleinjus.

Gesauteerde harderfilet, ovencourgette met Parmezaan, kruiden en knoflook, sauce vierge en een aardappeltonnetje.

Gestoofde lamsnekfilet met gegrilde aubergine, mosterdjus en gebakken dragonpolenta.

Diamanthaas met truffeltagliatelle, reuzechampignon met Parmezaan en truffeljus.

Cassoulet met gekonfijte eendenbout geserveerd met bospeen en rauwe Parmaham.

Warme linzencrème met paarse en witte peen, chioggia-biet, venkel, zure rettich, balsamicosiroop. (V)

Oesterzwam, kastanjechampignon, snijbonen, witte bonen en witbier à la nage geserveerd met geitenkaascroutons. (V)

 

 

NAGERECHTEN (los besteld € 6,50)

Walnootparfait, gekonfijte walnoot en sabayon van walnoot.

Citroenmeringuetaart met frambozensorbetijs.

Aardbeienbavarois met een balsamicosiroop en espuma van basilicum.

Chocoladebrownie met chocolade-ijs en een frisse muntmousse.

Kaasplateau van Bourgondisch Latifstyle met in huisllikeur gewelde rozijnen. (extra toeslag € 2,-)

 

 

Dessertwijn / Sherry € 5,50 per glas

Witte dessertwijn * Moscatel Oro (Torres)

Witte dessertwijn * Eiswein (Lergenmüller)

Zoete Sherry * Pedro Ximenez, Dulce

“Zomerport” * Pineau des Charentes

 

Tevens serveren wij diverse zelfgestookte likeuren € 3,50 per glas :

Limoncello, cranberrylikeur, frambozenlikeur, mispelblomlikeur (mits op voorraad)

We hebben ook kleine Limoncello flesjes om mee naar huis te nemen! € 7,50



NIEUWS 

Ons nieuwe (zomer) menu staat online! Vanaf dinsdag 29 augustus zijn we weer open.

 

Iets te vieren? Wij verzorgen graag uw feest op zaterdag.

Voor meer info bel de Kloosterkeuken en vraag naar Richard.