OPENINGSTIJDEN Dinsdag t/m vrijdag: entree tussen 18.00 en 20:00-20.30 uur.
CONTACT
Bereikbaar vanaf 12.30 uur:
023 533 88 85     


 

Stel zelf uw 3-gangen keuze menu samen (€ 27,50) 

Heeft u vragen aangaande allergenen, dan kunt u deze stellen aan de chef kok of de maître. Wij proberen u zoveel mogelijk te helpen.

 

VOORGERECHTEN (los besteld € 7,50)

Huisgerookte zalm geserveerd met kapper-appeltjes, gesnipperd uitje en een luchtige mierikswortelsaus of aan tafel geparfumeerd met Talisker Whisky.  Geef uw keus door aan de bediening.

Huisgemaakte kroket van IJslandse garnalen geserveerd met een oosterse salade en wasabi mayonaise.

Terrine van asperge en paksoi met een espuma van waterkers en kwarteleitjes (V)

Aspergesoep met gepocheerd eitje (V)

Salade met gerookte diamant haas en een artisjok-tomaten dressing.

      Plakjes gesauteerde kalfsnier met Limburgse asperges en oude sherry jus.

Klooster paddenstoelragout in een filodeegbuideltje met gebakken kippenlevertjes omwikkeld met spek en een Madeira jus.

 

HOOFDGERECHTEN (los besteld € 19,50)

Mocht u frieten en huisgemaakte mayonaise bij uw hoofdgerecht willen

dan berekenen wij hier € 3,50 voor.

 

Rode forel filet geserveerd met een korstdeegbakje gevuld met asperge ragout en een witte chocolade jus met pittige chilipeper.

Gegrilde roodbaars filet geserveerd met een rode bieten risotto, carré van gele biet en beurre blanc van sinaasappel.

Klassieke Hollandse asperges “a la Flamande”.

Klooster “coq au vin” van coquelet met zwarte bonen, droogbonen, champignons, meiknol en eigen jus.

Ierse kogelbiefstuk met bloemkoolpuree, romanesco, misoboter en een aardappeltonnetje.

Taartje van groene kool en Beemsterkaas, salsa van rode paprika, gegrilde asperge en pommes gaufrette. (V)

Gerookte wilde tomaat gevuld met ei geserveerd met een salsa van olijf, papadum en ingelegde komkommer. (V)

 

NAGERECHTEN (Los besteld € 6,50) 

 

Klassieke “crêpes Suzette” aan tafel bereid.

(Dit gerecht gaat alleen per 2 personen, extra toeslag € 1,50 p/p)

Terrine van witte chocolade en rabarber met een aardbeien coulis.

Huisgemaakte bitterkoekjes bavarois met rum saus en een sinaasappel kletskop.

Huisgemaakte zwaan van merengue gevuld met sorbetijs en perzik coulis.

Kaasplateau van Bourgondisch lifestyle met vijgenbrood en appelstroop. (extra toeslag € 2,-)

 

Dessertwijn / Sherry € 5,50 per glas

Witte dessertwijn * Moscatel Oro (Torres)

Witte dessertwijn * Eiswein (Lergenmüller)

Zoete Sherry * Pedro Ximenez, Dulce

“Zomerport” * Pineau des Charentes

 

Tevens serveren wij diverse zelfgestookte likeuren € 3,50 per glas :

Limoncello, cranberrylikeur, frambozenlikeur, mispelblomlikeur (mits op voorraad)

We hebben ook kleine Limoncello flesjes om mee naar huis te nemen! € 7,50



NIEUWS 
Wij zijn gesloten tijdens de zomervakantie vanaf 14 juli t/m  28 augustus. 

 

Iets te vieren? Wij verzorgen graag uw feest op zaterdag.

Voor meer info bel de Kloosterkeuken en varaag naar Richard.