OPENINGSTIJDEN Dinsdag t/m vrijdag: entree tussen 18.00 en 20:00-20.30 uur.
CONTACT
Bereikbaar vanaf 12.30 uur:
023 533 88 85     


 

 

 

Stel zelf uw 3-gangen keuze menu samen (€ 27,50) 

Heeft u vragen aangaande allergenen, dan kunt u deze stellen aan de chef kok of de maître. Wij proberen u zoveel mogelijk te helpen.

 

VOORGERECHTEN (los besteld € 7,50)

Huisgerookte zalm geserveerd met kappertjes, gesnipperd uitje en een luchtige mierikswortelsaus of aan tafel geparfumeerd met Talisker Whisky.

Geef uw keuze door aan de bediening.

 Lauwwarm taartje van mille-feuille, roodlof, krokante scholfilet, geserveerd met salade, tomberry’s en een kerriedressing.  

Hazenpeper en croute  met een winterse salade.

Huisgemaakte wildpaté met cranberrycompote en een ras-el-hanout-krokantje

Velouté van wilde paddestoelen met gefrituurde paddenstoel(V).

Peer met Blue Stilton, walnoten en lavendelhoning(V).

Arancini van pompoenrisotto en een blauwekaasbitterbal, geserveerd met rodekoolmousse, gekonfijte appel en een kaneeldressing(V).

 

HOOFDGERECHTEN (los besteld € 19,50)

Mocht u frieten en huisgemaakte mayonaise bij uw hoofdgerecht willen

dan rekenen wij hier € 3,50 voor.

Gebakken rode-poonfilet geserveerd met andijviestamppot met spekjes en een rodewijn-beurre blanc. 

Gesauteerde zeebaarsfilet met pastinaakcrème, romanesco, pommes Maxim en soja-jus.

Wildzwijnprocureur, kloosterzuurkool, kastanjepuree en tonkaboonjus.  

Kalkoenfilet met pompoenrisotto, hazelnoot, spruiten en vermouthsaus.

Hertenboutfilet met knolselderijtaartje, pommes amandes en vossebessenjus. 

Geglaceerde aardpeer met gefermenteerde rodekool, een krokantje van knolselderij en een cognacjus(V).

Canneloni van wintergroenten met een pastinaakpuree met een truffelsaus(V).

 

NAGERECHTEN (los besteld € 6,50)

Barry White cheesecake met bramensorbet en cumquatsaus.

 Avocado-chocoladecrème met popcorn en gesuikerde tomaatjes.

 Mandarijnbavarois met gedroogde mandarijn en gin-tonic-sorbet.

 Café complet: koffie naar keuze, geserveerd met huisgemaakte zoetigheden.

 Kaasplateau van Bourgondisch Latif-style met vijgenbrood en rozijnen geweld in onze huisgemaakte ‘Likeur der 7 Deugden’. (toeslag € 2,-)

 

 Dessertwijn / Sherry € 5,50 per glas

Witte dessertwijn * Moscatel Oro (Torres)

Witte dessertwijn * Eiswein (Lergenmüller)

Zoete Sherry * Pedro Ximenez, Dulce

“Zomerport” * Pineau des Charentes

 

Tevens serveren wij diverse zelfgestookte likeuren € 3,50 per glas :

Limoncello, cranberrylikeur, vlierbloesemlikeur, mispelblomlikeur (mits op voorraad)

We hebben ook kleine Limoncello flesjes om mee naar huis te nemen! € 7,50



NIEUWS
Vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 decenber serveren wij een pre kerst diner. Uitsluitend telefonisch te reserveren bij Lonneke of Richard  023 5338885