OPENINGSTIJDEN Dinsdag t/m vrijdag: entree tussen 18.00 en 20:00-20.30 uur.
CONTACT
Bereikbaar vanaf 12.30 uur:
023 533 88 85     


Het team van de Kloosterkeuken staat onder leiding van chef-kok Ben van Hamburg, mai╠étre Richard de Groot en Orlanda Schouw. Zij geven leiding aan een bij- zonder team medewerkers in de keuken en de bediening. Een team dat bestaat uit jongeren tussen de 15 tot 27 jaar, die door welke omstandigheid dan ook, zijn uitgevallen in het reguliere onderwijs.

Hier krijgen zij de kans om hun leven weer op de rit te krijgen. Werken in dit unieke opleidingsrestaurant, onder leiding van ervaren leermeesters. De Kloosterkeuken maakt deel uit van de leerwerkbedrijven van Perspectief B.V. een samenwerkingsverband tussen de regio gemeenten uit regio midden- en zuid Kennemerland, Dunamare Onderwijsgroep, ROC-Nova college, Paswerk en Kenter.

Starten bij de Kloosterkeuken betekent voor de jongeren dat ze vanaf de eerste dag werken in een vaste groep in een goedlopend restaurant. Vanaf de eerste dag zijn ze medeverantwoordelijk voor de goede zorg voor de gasten. Zowel in de keuken als in de bediening. In dit opleidingsrestaurant kunnen de jongeren hun vakdiploma’s voor de horeca halen. Op niveau 1 als horeca-assistent en niveau 2 als kok of gastheer/vrouw. Wilt u meer weten over dit unieke initiatief van Perspectief B.V. in Kennemerland, kijk op www.perspectief-leerwerkbedrijven.nl.

NIEUWS 
Wij zijn gesloten tijdens de zomervakantie vanaf 14 juli t/m  28 augustus. 

 

Iets te vieren? Wij verzorgen graag uw feest op zaterdag.

Voor meer info bel de Kloosterkeuken en varaag naar Richard.